Suicide Squad: Kill the Justice League се отлага за 2023 година!

Suicide Squad: Kill the Justice League, игра, в която Suicide Squad се опитва да убие героите от Justice League,вероятно няма да излезе тази година, както се очакваше до този момент. Според доклад на Bloomberg, хора, запознати с нейното развитие са разкрили, че заглавието е отложено и няма да бъде пуснато поне до 2023 г.

Suicide Squad ще бъде игра с отворен свят, която се развива в родния град на SupermanMetropolis, с геймплей, включващ в себе си много екшън, стрелба и ефекти, което потвърди и креативният директор на RocksteadyСефтън Хил.

suicidesquad

Аспектът на историята е малко объркващ, защото издателят Warner Bros има още една игра в процес на разработка, Gotham Knights, а от заглавието веднага разбираме, че историята ще се върти около Батман, въпреки че … Батман няма да е в нея. Тази игра е напълно отделена от Arkham на Rocksteady, в която историята е изцяло с Батман, докато отрядът на Justice: Kill the Justice League следва новата история на Arkham Knight от 2015 г., с което създава свое ново приключение, което не е свързано с Gotham Knights. Объркващо е, но това е положението.

Докладът на Bloomberg отбелязва още, че главният изпълнителен директор на WarnerMediaДжейсън Килар – е представил списък от дългоочаквани игри, които идват през 2022 г., като впечатления правят Hogwart’s Legacy и Gotham Knights, но не и Suicide Squad.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини