Yu-Gi-Oh: Master Duel е вече наличен на мобилни устройства с пълен cross-play и cross-progression!

Феновете на Yu-Gi-Oh! могат да бъдат много щастливи! Прекрасни новини долетяха от последните часове, а именно, че новата и бързо превърналата се в любима игра – Yu-Gi-Oh: Master Duel е вече достъпна и за мобилни устройства, с пълен Cross-Play и Cross-Progression!

Бестселърът на Konami е наличен от днес както за iOS чрез App Store, така и за Android чрез Google Play Store. Тези две версии се присъединяват към Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S и X и Switch с пълна кръстосана игра и кръстосан прогрес през всички тях. Искате да играете Yu-Gi-Oh! и да пренесете своя напредък, статистика и карти навсякъде, където отидете – няма проблем – вече е напълно възможно.

yugioh-masterduel-mobile

Броят на играчите също се представя доста силно от стартирането на играта до момента. Тя не е спирала да заема някое от първите десет места на Steam и редовно достига ежедневни пикове между 150k и 200k, което нарежда TCG-то до конкуренти като Apex Legends и Grand Theft Auto V.

Да не забравяме, че всеки месец ranked-сезоните се рестартират, а тепърва предстоят и много нови събития, които допълнително би трябвало да помогнат на Yu-Gi-Oh: Master Duel, да се справи в пъти по-добре от своя предшественик – Duel Links.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини