Теч на информация в Dead by Daylight разкри новия убиец – The Dredge!

Теч на информация в Dead by Daylight разкри новия убиец, който идва с Chapter 24 на хорър играта този месец. Той трябваше да бъде официално обявен по време на празненствата, свързани с нея, които са насрочени за този месец.

Ако изтичането на информация се окаже истина, убиецът е доста неприятно изглеждащото създание, наречено The Dredge. Официалното му разкриване в Dead by Daylight трябваше да се случи на 17 май, когато феновете и разработчиците ще отбележат шестата й годишнина.

thedredge

Заедно със самия персонаж са разкрити и всички негови способности, като изглежда, че основната сила на The Dredge е тъмнината. Неговата специална способност – Nightfall – е фокусираната върху нещата, които убиецът извършва. Колкото повече наранява или закача на кука оцеляващите, и когато запълни своя „meter“, картата потъва в пълен мрак, което допълнително увеличава силата на неговите способности.

The Dredge също има силата да се телепортира, или обратно към нещо, което той оставя след себс си, или още по-ужасяващо – в някое от шкафчетата. Това е първият път, когато убиец успява сам да влезе в шкаф, което е едно от най-простите скривалища.

Съобщава се още, че ако вече има оцелял, който се крие там, това е моментален улов.

С нетърпение очакване 17 май, за да разберем какво още са ни подготвили разработчиците, заради 6-тата годишнина на Dead by Daylight!

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини