Ubisoft официално обяви „Assassin’s Creed: Mirage“, а голямото представяне е още този месец!

Ubisoft официално обяви Assassin’s Creed: Mirage като следваща част от поредицата. Компанията представи играта по-рано вчера с tweet, който обещава повече информация през идните седмици, заедно с малко концептуално арт изображение. Изглежда, че действието в новата част наистина ще ни отведе в Близкия изток, въпреки че други подробности не са потвърдени.

Тази новина няма да е изненада за тези, които са в крак с различните слухове и изтичание на информация от известно време насам. Вече бяха известни основните подробности, но тъй като беше непотвърдено, нямаше начин наистина да разберем дали информацията е точна.

acr-mirage

По всичко личи, че Assassin’s Creed: Mirage ще запази митологичните аспекти, които бяха въведени в Origins. В наши дни включването на митология доста разделя феновете. Потенциалното й имплементиране в Mirage ще бъде интересно. Ако Basim наистина е в главната роля, все по-малко вероятно е, играта като франчайз да се отдалечи от митологията скоро.

На 10 септември ще има Ubisoft Forward, на който се надяваме да ни бъдат поднесени всички пикантни подробности на един път.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини