Valve извади „de_dust2“ от активния пул, не подмина и AWP-то с голяма корекция!

Последната актуализация на Valve в Counter-Strike: Global Offensive направи промени в някои от оръжията на играта, включително и на емблематичния снайпер – AWP.

Размерът на пълнителя на оръжието е намален наполовина, до 5 куршума от предишните 10. Доста сериозно съкращаване, като това не е единственото оръжие, което бива коригирано с тази актуализация. Пушката M4A1-S също го „отнесе“ и е вече е по-малко ефективна на дълги разстояния.

Това е доста значителна промяна за снайперистите, чиято роля отдавна е любима за феновете на играта. Огромното намаление на размера на пълнителя непременно ще повлияе на начина, по който играчите ще подхождат към действията си.

csgo-anubis-awp

Това обаче, не е единствената голяма промяна. Valve също заяви, че прави промени в Active Duty Pool-a. След актуализацията, Anubis е картата, която е добавена към него, докато Dust 2, най-емблематичната локация в CS, е премахната.

Промените ще засегнат и 2023 Paris Major, който трябва да се проведе от 13 май до 21 май догодина. Тези карти обаче ще останат достъпни за всички играчи в режимите Casual, Deathmatch и Competitive.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини