Ще гледаме ли Faker в LCS? Играчът обмисля няколко оферти от северноамерикански отбори!

Мидлейнърът на SKT T1„Faker“ усилено разглежда оферти от множество LCS-отбори, според доклад на Алехандро Гомис от Blix.gg! Докладът на Гомис твърди, че към „Faker“ има интерес от отборите на FlyQuest и Team Liquid, като Liquid реално е отправил предложение към трикратния световен шампион.

Информацията също посочва, че въпреки че състезателят е получил предложения от лиги извън Корея, има голям шанс той да остане с SKT T1.

Той е единственият играч от отбора на T1, чийто договор не е удължен до края на Сезон 2023, за разлика от другите му съотборници, което го прави свободен агент от утре, 21 ноември, според глобалната база данни на Riot Games.

faker-lcs

Единственото ограничение, наложено на играча, ако се насочи някъде другаде, ще бъде неговият дял в T1. През 2020 г., заедно със сделката за три сезона с T1, той придоби и частична собственост върху франчайза.

Подобна сделка беше предложена на бившия мидлейнър на TSM – „Bjergsen“, който беше принуден да продаде своя дял, когато се присъедини към Team Liquid миналата година.

Договорът на „Faker“ с T1 изтича утре, 21 ноември, заедно с тези на десетки други играчи от глобалната конкурентна сцена на League of Legends!

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини