Wolfenstein: The New Order е безплатна в Epic Games Store!

Wolfenstein: The New Order в момента е налична безплатно в Epic Games Store и може да бъде добавена към акаунтите на потребителите до 9 юни.

Безплатната игра е част от мегаразпродажбата на магазина, която включва големи отстъпки за цял набор от заглавия и седмични безплатни компютърни игри. Предишните предложения бяха Borderlands 3 и франчайза BioShock, а Wolfenstein: The New Order е поредното солидно заглавие, което си струва да бъде изтеглено.

Още през 2014 година големи медии поставиха Wolfenstein: The New Order в челните места за игра на годината. Самата игра представлява FPS с участието на BJ Blazkowicz, който си пробива път през орда, пълна от нацисти.

Добавете тежка порция научнофантастична цел, насилие и изненадващо обмислен разказ и ще имате всичко необходимо за класически шутър, който все още е актуален и днес.

wolfenstein-The-New-Order

Други заглавия в разпродажбата на Epic Games Store включват Red Dead Redemption 2 с 50% отстъпка, Tina Tina’s Wonderlands с 20% отстъпка, Far Cry 6 с 50% отстъпка, Cyberpunk 2077 с 50% отстъпка, Ghostwire: Tokyo с 34% отстъпка, и Assassin’s Creed Valhalla със 60% отстъпка.

Това е чудесна възможност да понапълните библиотеката си от игри, които може да сте пропуснали при стартирането, но вече с цени, близки до безплатните.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини