Nintendo отказа да присъства на събитието Gamescom тази година!

Предстоящият Gamescom, който ще се състои в края на този август, ще приключи лятото с множество анонси и представяния на нови игри. Въпреки това, едно голямо име от индустрията изглежда не подготвя нищо за събитието, явно показвайки, че май няма намерения да достигне до широката публика от предишни изложения.

В неотдавнашно изявление Nintendo потвърди, че няма да се появява или да пуска никакви съобщения по време на тазгодишния Gamescom.

Европейските фенове все още могат да бъдат спокойни, че компанията ще присъства на някои от другите игрални събития, случващи се в региона, като SWR Summer Festival и Stuttgart Children & Youth Festival.

nintendo-gamescom

Nintendo не посочва причина за отсъствието си от голямото събитие, а вече има няколко заглавия, които много от феновете ще се интересуват да видят, или поне да научат нещо ново за тях през идващия август.

Компанията обаче ще продължи да присъства в събития по цяла Европа през лятото, така че новите съобщения и възможности за феновете да получат информация за най-очакваните заглавия на компанията са гарантирани.

Някои от предстоящите заглавия като Pokemon Scarlet и Violet, или продължението на Breath of the Wild, в момента се разработват, но всеки очаква да чуе пикантни подробности за тях.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини