World of Warcraft: Dragonflight ще дойде при нас още тази година!

Blizzard обяви днес, че Dragonflight, деветото разширение за World of Warcraft, е вече достъпно за „pre-order„, а което е още по-важно, ще излезе по-късно тази година.

Анонсиран през април, Dragonflight, както подсказва заглавието, ще ни донесе дракони в WoW чрез приключение до митичните Драконови острови. Играчите ще влязат в историята на древните и могъщи създания и тяхното кралство, ще научат какво се е случило с тях през последните 10 000 години и ще се опитат да изградят съюз с тях.

wow-dragon

От гледна точка на геймплея, новото разширение ще добави четири нови зони – Waking Shores, Ohn’ahran, Azure Span и Thaldraszus – с нова система за придвижване в небето, наречена Dragonriding, с нова играна раса, наречена Dracthyr, и повишени нива до 70.

„Развълнувани сме да споделим, че ще представим следващото си разширение на играчите по-късно тази година! Това е вашият шанс да се запознаете отблизо и лично с богатата история на легендарните Драконови острови и да се потопите във фентъзи-основата на вселената на Warcraft.“

/Холи Лонгдейл – продуцент/

Dragonflight се предлага за „pre-order“ в три издания на цени от $50, $70 и $90, с различни бонуси за всяко, както и в колекционерска кутия, която се продава за $130 и включва доста готини неща за най-върлите фенове.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини