Запишете се за участие в LOL турнира на A1 Gaming League с награден фонд близо 10 хил. лв.

2024-та година на българската eSports сцена стартира с турнира по League of Legends на A1 Gaming League. Всички шест квалификации са вече отворени за записвания, като 8-те отбора, които спечелят най-много точки в рамките на квалификациите ще се класират за финалите.

Всеки отбор може да участва във всяка от шестте квалификации, за да увеличи максимално шанса си да постигне максимален брой точки по пътя към финалната осмица.

За победителите и финалистите в квалификациите има и парична награда, а големият League of Legends шампион на България за сезона ще грабне 5000 лв.

Квалификациите ще се проведат всяка събота и неделя от 6-ти до 21-ви януари, а в последния уикенд на месеца е финалната осмица. В събота (27-ми) ще се изиграят четвъртфиналите, а в неделя (28-ми) ще научим името и на новия LOL шампион в A1 Gaming League.

A1 Gaming League е най-голямата лига за eSports в България и продължава да се развива през годините, благодарение на партньорите, с които работи. A1, Samsung, Nescafe 3in1, Lenovo Legion, Happy Доставка и TP-Link демонстрират своята подкрепа към българския гейминг, като благодарение на тях и наградните фондове на шампионатите в A1 Gaming League, нарастват. Освен за турнира по League of Legends, те са и част от богатата палитра на партньори на състезанието по Counter-Strike 2, което привлича все по-голям интерес и все по-силни участници.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини