Звезди на българския LoL заедно в испанското първенствo

Двама от топ играчите на България в света на League of Legends, Димитър „LeBron“ Костадинов и Михаил „twohoyrz“ Петково отново обединиха сили. Родните геймъри станаха част от Ramboot и ще играя в елитното ниво на испанската Суперлига по LoL. За последно тандемът jungle/mid игра в състава на Барселона, като българите спечелиха и бронз през 2022-ра година.

„LeBron“ завърши миналия сезон в отбора на CASE Esports, с който спечели титлата във второто ниво на Суперлигата в Испания и бе с основен принос за изкачването на клуба в елита, а от своя страна „twohoyrz“ също игра в много силно първенство – френската LPL, където защитаваше цветовете на GameWard.

В социалната мрежа Михаил Петков сподели, че се завръща в любимата си държава, а „LeBron“ написа, че няма търпение да играе в този страхотен състав в първото ниво на Суперлигата. Сега в Ramboot техни съотборници ще са поляка Марчин „iBo“ Лебуда, испанеца Майкъл „Rayito“ Хаймес и шведа Симон „Seneca“ Бухт. Първият мач на Ramboot е срещу Rebels Gaming на 17-ти януари, а ден по-късно е и двубоят срещу ZETA.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини