Ghost of Tsushima стъпи на почетната стълбица с продадени над 8 милиона копия!

Ghost of Tsushima е като ода от филмографията на известния японски режисьор Акира Куросава. Съвсем естествено и в реда на нещата е и визуално зашеметяващата екшън/приключенска игра на студиото Sucker Punch да има същия успех като самурайските филми, които я вдъхновяват. Ghost of Tsushima е изключително популярна и съвсем скоро стана ясно, че заглавието е продало над 8 милиона копия в световен мащаб.

Разработчиците реагираха светкавично и в мрежата се появи благодарствен tweet, който гласеше:

„Изключително сме развълнувани и изумени, че Ghost of Tsushima официално вече продаде повече от 8 милиона копия! Благодарим много на всички, които играха играта от самото начало още при стартирането й! Много сме благодарни за цялата подкрепа, която получихме!“

ghosts-of-tsushima

Разбира се, не е изненада, че Ghost of Tsushima има толкова голяма база играчи. Авангардната графика, плавна бойна механика с крещящи анимации и свят, с пленяваща история, изпълнен с японска култура и самурайско знание, помогнаха на играта да се разграничи от своите съвременни конкуренти.

Феновете останаха и доста приятно изненадани от предизвикателството, което им поднесе експанжънът Iki Island. За новите играчи той ще добави още едно приключение в тази звездна игра. Iki Island е това, което едно разширение трябва да предложи на геймърите, а в игра като Ghosts of Tsushima, това си е жива наслада.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини