Samsung офицално представи своя „Samsung Gaming Hub“!

Нещо ново се задава на хоризонта, а Samsung използва точния момент, разкривайки подробностите за него. Дългоочакваният Samsung Gaming Hub бе представен на изложението Consumer Electronics Show. Осъществено от Tizen, Samsung Gaming Hub ще представлява нова платформа за стрийминг на игри, която обединява хардуера и софтуера, за да осигури безпроблемно изживяване на геймърите и любителите на игрите.

Samsung също така обяви партньорства с водещи платформи за стрийминг като NVIDIA GeForce NOW, Stadia и Utomik, като спомена, че това е само част от предстоящите взаимоотношения с още други компании. Целта е отвсякъде да се внедрят огромните библиотеки от игри и Samsung Gaming Hub да предоставя на играчите едно перфектно изживяване. Новата платформа ще бъде достъпна в световен мащаб през следващите 12 месеца само за избрани модели Samsung Smart TV.

samsung-gaming-hub

„Нашите смарт телевизори са едни от най-добрите продукти за забавления за всяко от поколенията, покриващи различни интереси и предпочитания. Знаем, че популярността на игрите продължава да нараства, затова Samsung реши да запълни тази „дупка“, създавайки по-достъпен начин за клиентите да се наслаждават на игрите, които обичат. Разработихме Samsung Gaming Hub с невероятни партньори, които предоставят чудесно съдържание, за да бъде от полза на всички геймъри, като планираме да продължим сътрудничеството си за разрастване на цялостната система.“

Samsung Gaming Hub ще даде възможност на играчите да се включат по-бързо в игрите, които обичат, чрез услуги за стрийминг на игри като GeForce NOW, Stadia и Utomik на NVIDIA. Геймърите ще имат достъп до обширна библиотека от игри, които ще могат да се играят на избрани модели Samsung Smart TV от 2022 г., които ще се възползват изцяло от хардуера, задвижван от Tizen.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини