Blizzard разкри датата за Overwatch 2 (Beta)!

Само преди дни Blizzard пусна стрийм, посветен на предстоящата FPS-игра, и въпреки че си спести повечето конкретни детайли, поне успя да ни разкрие датата на пускане на бета версията на Overwatch 2. Достъпът до първия кръг на бетата ще бъде предоставен до края на април, а след него ще бъдат поканени още играчи.

За да бъдем още по-точни, точната дата е 26 април 2022 г. и всеки може да се регистрира на официалния сайт, но само ако притежава Overwatch 1. Първата бета версия ще бъде достъпна само за компютър (и само на машини с Windows), въпреки че разработчиците намекнаха, че бъдещите бета версии ще включват и конзоли. Никакъв напредък няма да бъде запазен, когато излезе цялата версия на играта.

overwatch-2

Участниците в ранната бета на Overwatch 2 ще бъдат избрани въз основа на различни фактори, включително регионa в Battle.net, когато сте се регистрирали, както и хардуерните спецификации на вашия компютър. Системните изисквания на играта вече се намират в публичното пространство, така че можете да проверите дали вашата система е готова за новото заглавие на Blizzard.

Разработчиците също потвърдиха, че Doomfist се превръща в танк като част от неговата преработка. По-рано бе разкрито още, че в бета версията ще видим преработки за Orisa, Bastion и Sombra, както и четири нови карти, Ping-система и нов герой – Sojourn.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини