B8 и Gucci Academy са във втория кръг на плейофите на A1 Gaming League

В първия ден от плейофите на CS2 турнира на A1 Gaming League станахме свидетели на страхотни мачове. В първата среща момчетата от Gucci Academy се наложиха над Alliance с 2:1 в изключително дълга и равностойна среща. Шведите започнаха мача без една от основните си фигури „twist“, което веднага се отрази и в резултата на Mirage – 4:13.

При завръщането му в отбора обаче той и съотборниците му се справиха повече от впечатляващо и победиха с 13:8 рунда на Inferno, за да пратят борбата в решаваща Overpass.

Там редовните 24 рунда завършиха при равенство 12:12. След това двата отбора се нуждаеха от цели 5 продължения, за да се излъчи победител. В краина сметка успехът отиде за Gucci Academy след 28:24, а в лидер на отбора бе Аделин „adeX“ Ника, който завърши с 58 убийства на картата и общо 83 в мача. В следващия кръг Gucci Academy излиза срещу поканения Into The Breach.

В късния мач за деня украинският B8 надигра с 2:0 датския Espionage, след 13:8 на Anubis и 13:11 на Nuke. За победителите в четвъртфиналите предстои двубои срещу косовксия Bad News Eagles.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини