BetBoom Team и Bad News Eagles в плейофите на A1 Gaming League

Заедно с тимовете на Into The Breach и Sprout към плейофите на CS2 турнира на A1 Gaming League по покана на организаторите се присъединяват и още 2 солидни европейски клуба. Това са руският BetBoom Team и косовският Bad News Eagles.  Те, заедно с другите два тима, за които вече ви разказахме подробности, ще започнат битката си за титлата директно от четвъртфиналите, където ще очакват победителите от първия плейофен кръг, за който се класираха 8-те най-добри в груповата фаза на състезанието.

Bad News Eagles влезе в заглавията с представянето си на последния в историята Мейджър по CS:GO. В Париж косовските геймъри стигнаха до реномирана победа срещу звездите от G2 Esports, а преди това участваха в няколко финала от веригата CCT. Сега предстои да видим как „орлите“ са осъществили преминаването към новата версия на Counter-Strike.

В най-големия турнир по електронни спортове в България се включва и руският BetBoom Team, който само преди няколко дни се поздрави с първо място в турнира CCT Central Europe 8.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини