Bandai Namco потвърди нов ъпдейт за Tekken 7, разкри бъдещата част на франчайза на Evo 2022!

Tekken 7 видя един от най-добрите си международни играчи, „Knee“, да печели първата си северноамериканска титла на Evo 2022, а заедно с това, Bandai Namco изложи план за бъдещето на играта и какво ще се случва след това.

Разработчиците ще пуснат нова актуализация на 17 август, която ще включва корекции на баланса и нови тактики, които ще дадат на героите повече варианти за игра.

tekkenupdate

От това, което показва трейлърът, някои допълнителни комбота и движения изглежда са фокусът, което може да доведе до уникални взаимодействия, достъпни след тази корекция. Повече подробности за тази актуализация ще бъдат споменати преди самото й стартиране, но повечето фенове смятат, че част от идеята зад този тийзър сочи и към разкриването на Tekken 8.

Това само по себе си не е достатъчно, за да изясни ситуацията, но генералният мениджър на Evo потвърди, че ще има нов проект на Tekken, а не просто още един клип, който да рекламира поредицата като цяло.

Малко вероятно е да чуем повече новини относно този следващ проект на Tekken, но като се има предвид, че Tekken 7 е продал над 9 000 000 копия и има толкова отдадена хардкор фен база, развитието на франчайза е повече от задължително.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини