Fnatic завърши CS:GO-отбора си с трансфера на „FASHR“!

Fnatic приключи с изграждането на CS:GO състава си за остатъка от Сезон 2022, подписвайки с Дион „FASHR⁠“ Дерксен, който преди това игра за ECSTATIC.

26-годишният играч ще заеме мястото на Лудвиг „⁠HEAP“ Алонсо, който бе част от Fnatic на пробен период през последните няколко месеца. Имаше слухове, че организацията е на път да подпише с капитан, който да ръководи техния CS:GO отбор, но трансферът на „FASHR“ означава, че Уилям „⁠mezii⁠“ Мериман ще запази поста си до края на годината.

Fnatic заяви, че именно „mezii“ може успешно да поведе екипа към светло бъдеще.

fnatic-fashr

„FASHR“ пристига в отбора, след като направи ползотворен първи полусезон с ECSTATIC. Холандецът има среден рейтинг от 1.19 тази година, според статистиката на HLTV, и помогна на бившия си тим да се превърне в солиден отбор от второто ниво в CS:GO.

„Чувствам се горд да нося емблематичното черно и оранжево. Уверен съм, че заедно с новите ми съотборници можем да постигнем страхотни неща. Ние ще се стремим да изградим нова, трайна династия с този отбор.”

/“FASHR“/

Подписването с холандеца идва малко след като Fnatic обнови своя CS:GO състав, добавяйки бившите играчи на Copenhagen Flames – Нико „⁠nicoodoz⁠“ Тамджиди и Фредрик „⁠roeJ⁠“ Йоргенсен в края на май.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини