Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta пристига следващия месец!

Бета версията на Call of Duty: Modern Warfare II ще стартира следващия месец, като първо ще получат достъп играчите на PlayStation, последвани от тези на Xbox и PC. Infinity Ward сподели новината на турнира CDL Champs (Call of Duty League Championship).

Първата бета версия с ранен достъп започва на 16 до 17 септември за играчи на PlayStation 4 и 5, които са поръчали играта предварително.

След това следва отворената бета версия за всички играчи на PlayStation, която започва на 18 септември и завършва на 20 септември.

codmf2fb

Затворената кросплей бета за играчи, които предварително са поръчали играта на PlayStation, Xbox и PC, ще продължи от 22 до 23 септември, докато отворената кросплей бета за всички платформи започва на 24 септември и завършва на 26 септември.

Ако не сте поръчали предварително играта, Infinity Ward казва, че всеки ще има шанс да получи бета код, който да предостави ранен достъп. Въпреки че вече раздаде няколко кода по време на турнира, все повече шансове да вземете такъв ще ви дадат различни стриймъри по време на живите им предавания.

Call of Duty: Modern Warfare II стартира за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S и PC (чрез Battle.net и Steam) на 28 октомври.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини