BetBoom срещу Sampi е първият полуфинал на A1 Gaming League

Вицешампионът в CS2 турнира на A1 Gaming League – BetBoom Team отново е в топ 4 на най-голямата eSports лига в България. Руснаците не бяха затруднени в сблъсъка си на четвъртфиналите с Alliance и елиминираха опонента след 13:5 на Ancient и 13:6 на Mirage. Кирил „Magnojez“ Родонов бе лидер на своя тим, като на всяка от двете карти завърши с по 19 убийства.

В спор за място на финала BetBoom ще играе срещу Sampi, който имаше далеч по-тежък двубой срещу Enterprise. Чешката организация обърна полските геймъри до 2:1 победи в първия четвъртфинален мач. Enterprise старитра чудесно на Nuke и спечели с 13:6 рунда, но Sampi отговори с абсолютно същия резултат на своя избор за карта – Ancient. Решаващата карта остана Anubis, като отново Sampi спечели, този път след 13:10 рунда.

Най-голямата лига за електронни споротве в България продължава да се развива, благодарение на своите партньори от A1, Lenovo Legion, Monster Energy, TP-Link, Ozone и Happy Доставка. Наградният фонд е на стойност 30 хил. лв, като шампионът ще вземе чек за 15 хил. лв.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини