Датчани срещу французи във втория полуфинал на A1 Gaming League

Френският 3DMAX ще играе срещу датчаните от ex-Preasy във втория полуфинал на CS2 турнира на A1 Gaming League. Двата отбора постигнаха уверени победи срещу своите съперници във втория четвъртфинален ден от българската лига за eSports.

В ранния сблъсък за вчерашния ден ex-Preasy отстрани балканския състав на Zero Tenacity с 2:0, след победи с 13:10 на Inferno и 13:7 на Anubis. Воден от Фредрик „roeJ“ Йоргенсен и Исмаил „refrezh“ Али, датският състав, останал без организация зад гърба си, се справи отлично с опонента си и си гарантира място в топ 4.

След това на сцената на A1 Gaming League застанаха френските геймъри от 3DMAX и академията на NiP. С методична и много ефективна игра 3DMAX спечели Ancient давайки едва 5 рунда на съперника, а послед взе и Overpass с 13:8.

В събота ex-Preasy и 3DMAX излизат един срещу друг във втория полуфинал, след срещата на Sampi срещу BetBoom Team.

Най-голямата лига за електронни споротве в България продължава да се развива, благодарение на своите партньори от A1, Lenovo Legion, Monster Energy, TP-Link, Ozone и Happy Доставка. Наградният фонд е на стойност 30 хил. лв, като шампионът ще вземе чек за 15 хил. лв.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини