Blizzard неволно разкри следващото разширение на WoW, носещо името „Dragonflight“!

Следващото разширение на World of Warcraft изтече доста по-рано от очакваното, при това – съвсем случайно. Виновникът е не кой да е, а самата компания-майка – Blizzard.

Експанжънът на играта, който трябва да бъде официално обявен на 19 април, се нарича World of Warcraft: Dragonflight! По традиция разширенията за WoW се пускат на всеки две години, а последното такова бе през 2020 г. – Shadowlands.

Именно поради тази причина феновете на поредицата трябва да получат още едно голямо DLC през тази година, но заради безбройните проблеми на Blizzard (пандемия, съдебни процеси и др.), може да се наложи да изчакат новото разширение до 2023 г.

wow-dragonflight

Датата на излизане на World of Warcraft: Dragonflight е трябвало да бъде обявена на 19 април, но в изходният код са фигурирали редове, които показват вариантите за предварителни покупки в играта – Base, Heroic и Epic.

Интересното е, че тези парчета код са под формата на нескрити коментари, поставени в името на документацията, което почти сигурно е непреднамерено, но повдига въпроса дали това е грешка или целенасочено действие от страна на Blizzard!

Повече доказателства дойдоха и от други места, в които се видяха нови уеб сертификати „Dragonflight“, регистрирани миналата седмица, идентифициращи с URL-адреса: dragonflight.blizzard.com, който в момента е неактивен.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини