Първата голяма актуализация на Age of Empires 4, Festival of Ages, идва през следващата седмица!

Първата голяма актуализация на Age of Empires 4 – Festival of Ages, ще дойде при нас през следващата седмица, носейки куп съдържание със себе си.

Новите Ranked Seasons правят своя дебют с тази актуализация, като Сезон 2 ще започне през следващите няколко месеца. Те ще включват класиране, за да може играчите да се насладят на конкурентен мултиплейър, и специални сезонни събития, които ще предлагат уникални награди и редуващи се предизвикателства.

Първият Ranked Season ще продължи 12 седмици. Играчите ще трябва да изиграят пет мача, за да определят своя ранг. След това ще трябва да си проправят път от Bronze до Diamond (колко познато).

ageofempires-4-image

Когато се класират в определено място, състезателите ще получат Monuments за техните Town Centers, гербове и портрети, които да се показват в профила на играча.

Актуализацията ще въведе и редактор на съдържание, който ще стартира в бета версия, но ще позволи на играчите да създават свои собствени карти, да променят индивидуалните опции по свой вкус и да балансират единиците по начини, които предпочитат.

Разработчикът Relic Entertainment разкри предстоящите новости в трейлър, както и в специален поток на живо, който можете да видите в официалните канали.

В допълнение към Ranked Seasons и новият редактор на съдържание, играта ще получи и Quality of Life & Balance подобрения.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини