Ключовият ъпдейт 1.0.0. на eFootball 2022 идва през следващата седмица!

Обявена е датата на пускане на новата актуализация – Patch 1.0.0 на eFootball 2022. Тя ще излезе на 14 април 2022 г. и ще се счита за първата основна версия на играта, която трябва да накара феновете да забравят смехотворната ситуация и бъговете при стартирането й.

„Въз основа на обратната връзка, получена от нашите потребители, ние работихме върху отстраняването на бъговете, коригирането на баланса на играта и добавянето на нови елементи към нея, за да я направим още по-приятна за нашите потребители.“ – заяви Konami в Twitter, обявявайки актуализацията.

Нов режим на игра, наречен Dream Team, ще бъде въведен като част от актуализацията, която ще позволи на играчите да се наслаждават на изграждането на собствен отбор и да се борят с други Dream Teams от цял ​​​​свят.

efootball2022

В изявление на официалния уебсайт на играта, Konami се обърна към обществото след изключително негативните ревюта, които eFootball 2022 получи по време на стартирането си, когато беше пусната през септември 2021 г.

„Бяхме твърде фокусирани върху пускането на играта навреме, че загубихме от поглед най-важното нещо: качеството! Естествено, бяхме посрещнати с критични отзиви, при това с право от разочарованите фенове. Оттогава екипът от разработчици работи усилено, за да си върне доверието на нашите уважаеми фенове, както и да направи играта още по-приятна за футболните запялнковци по целия свят. Като част от нашия ангажимент за подобряване на eFootball 2022, ние добавихме нови команди и множество елементи (както офанзивни, така и дефанзивни), които преобладават в съвременния футбол. Също така коригирахме баланса на играта и поправихме грешки, за да гарантираме приятно игрово изживяване.“

Новият режим Dream Team ще позволи на играчите да изградят отбор, използвайки играчи от цял ​​свят, подобно на функцията MyClub в PES и Ultimate Team във FIFA. Играчите във вашия Dream Team ще могат да бъдат разработени, за да отговарят на вашия личен стил на игра, което означава, че имате почти безкрайна свобода да оформите отбора по ваш вкус.

Футболният симулатор стана широко критикуван заради лошия си геймплей и комична графика, като беше обявен и от Metacritic за най-лошата игра за 2021 г. Konami дори публично се извини за недоразумението си и гарантира подобрения, а версия 1.0.0 обещава да бъде първата голям крачка от тях.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини