„Broxah“ наруши мълчанието и обясни защо да си „jungler“ е най-мразената роля!

Когато става въпрос за опитните джънглъри в League of Legends, не са много играчите, които са преминали през толкова много, колкото „Broxah“. Бивш професионален състезател, европейски шампион и финалист от Worlds 2018, 24-годишният стриймър е видял всичко, което играта може да му предложи.

В скорошен стрийм на живо той даде няколко съвета към новите професионални играчи и любители в играта, които са се сблъсквали с токсичността в Solo Queue.

„Всъщност няма голямо значение какво правиш, дори и да играеш перфектно… Хората ще те обвиняват за всичко и това е неизбежно. Съотборниците, които играят на своите линии не разбират, че тяхната работа е да се справят добре със задачата си. Да не хленчат, реват и мрънкат, докато чакат техните джънглъри да правят всичко вместо тях!“ – заяви „Broxah“.

broxah

Навярно ви е минавало през ума, че след спечелване на няколко  титли и достигане до финалите на Световното първенство, хората ще имат по-мек и по-добър подход към вас в Solo Queue, или където и да играете.

Това според професионалния състезател не е точно така:

„Няма значение кой си, какъв ранг си или какво си постигнал в LoL. Токсичността винаги ще те връхлети така или иначе. Никога няма да спре… Тя е просто част от League of Legends и ще продължи да бъде част, докато Riot не създаде система за наказания, която действително да функционира“ – допълни „Broxah“.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини