Броят на играчите в Cyberpunk 2077 надхвърля 1 милион на ден!

Пристигнала само преди няколко седмици, актуализацията на Edgerunners за Cyberpunk 2077 донесе забележителен успех за играта, особено след като разработчикът наскоро разкри, че броят на играчите е надхвърлил 1 000 000 няколко пъти тази седмица.

Според официалния Twitter акаунт на Cyberpunk 2077, Night City е бил домакин на повече от въпросният милион играчи през всеки един ден от началото на тази седмица.

С други думи, това е изключително постижение за игра, стартирана преди повече от 21 месеца и вече загубила веднъж по-голямата част от своята фен-база.

cpunkrecord

CD Project Red разкри, че това число включва както нови, така и завърнали се фенове. В допълнение към актуализацията на Edgerunners трябва да споменем и пускането на телевизионния сериал Cyberpunk: Edgerunners в Netflix, който получи висока оценка и добри отзиви от зрителите.

Вероятно той е бил и причината значителна част от настоящите играчи да решат да купят Cyberpunk 2077 за първи път или да се върнат към приключението си с новото съдържание, също предоставено със скорошна актуализация.

Въпреки че има дебат между феновете дали новата актуализация си струва, за да се върнем в Night City, то тя ще е последната за версиите на играта за PS4 и Xbox One. Така че, ако притежавате играта на конзола от старо поколение, няма да имате по-добър шанс да посетите града отново.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини