Valve налага забрани на хиляди хакери всеки ден, в опит да си върне контрола над CS:GO!

Проблемът с хакерите стана синоним на марката Counter-Strike от години, а продължаваща битка вече повече от 10 лета може само да изрисува неприятните размери на създалата се ситуация.

Различните видове хакове и хилядите потребители, които ги използват, накараха много играчи да оставят играта от безсилие, но напоследък изглежда, че Valve сякаш прави яростни опити, за да си върне част от фен-базата.

vacbans

През последните 5 години VAC нямаше изявен съперник, но след като на пазара вече имаме Riot Vanguard, Valve явно се е почувствал повече от длъжен да засили контрола над играта си, която се намира в окаяно състояние, що се касае до непрофесионалната игра.

банс

Според SteamChartsgg, компанията е наложила забрани на точно 304 655 акаунта през последните три месеца, което прави средно по 3 385 забрани на ден. Това е стъпка в правилната посока за разработчиците на CS:GO, които явно предприемат все повече и повече действия срещу „епидемията“.

Да се ​​надяваме, че добрата работа ще продължи и ще успеем да видим още 300 хиляди хакери без достъп до любимата ни игра в най-скоро време.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини