Valve с голям ъпдейт на страницата за статистика! Представя нови диаграми и класация в реално време!

Страницата на статистиката на Valve на своя Steam Storefront вече има диаграми в реално време, показващи както най-продаваните, така и най-играните игри във всеки даден момент. Можете да я разгледате точно тук.

В момента на писане на статията, най-продаваното заглавие е Call of Duty: Modern Warfare II, което може би не е прекалено шокиращо, като се има предвид, че предварителната поръчка ще ви даде ранен достъп до Open Beta-та.

Следващата игра от най-продаваните, за наша изненада, е Slime Rancher 2.

steampage

Според публикация в блога от Valve, списъците с най-продаваните заглавия са класирани въз основа на общите приходи, включително и тези от DLC и покупките в играта.

Разработчиците са добавили и различни показатели като брой седмици в диаграмата и седмичната промяна на ранга, за да получим по-подробна представа за това как игрите могат да станат тенденциозни.

Списъкът с най-играните игри е оглавен от някои трайно популярни заглавия като CS:GO, DOTA 2 и Apex Legends, но тази диаграма показва също, че Cyberpunk 2077 е в Топ 10, вероятно заради новата актуализация и анимето на Netflix.

Можете да сортирате и списъка от настоящ брой играчи, който ще ви покаже какво се играе най-много в този момент, както и класация на ежедневните играчи, която се базира на Peak Daily Players.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини