CEE Champions: „Niku“ и България на финал

Отборът на България, който стримърът Никола „Niku“ Гяуров събра за участие в CS2 турнира за създатели на съдържание, CEE Champions: Streamers Edition, се класира на големия финал и ще се бори за голямата награда от 10 хил. долара и 15 хил. под формата на награди за зрителите.

„Лъвовете“ в състав „Niku„, Християн „REDSTAR“ Пиронков, Георги „SHiPZ“ Григоров, Дейвид „h4rn“ Бенчев и Алекс „Rainwaker“ Петров, победиха словашките стриймъри от Team REDY с 2:0 и днес излизат срещу участниците от Украйна в битката за титлата. Срещата е след края на двубоя за третото място и можете да я гледате пряко в канала на Никола Гяуров в Twitch. Около 20:30, навръх именния си ден, „Niku“ ще стреля за победата.

Сборният отбор на България продължава да няма загуба в турнира, след като излезе от групата с 4 победи и 1 равенство, а снощи разгроми REDY след 13:5 на Mirage и 13:4 на Ancient. Най-голямото предизвикателство обаче несъмнено тепърва предстои, като нашите геймъри излизат срещу сборния тим на Украйна, воден от Кирил „SlaxerCast“ Вернудин.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини