Българският тим на „Niku“ е в плейофите на CEE Champions: Streamers Edition

Съставът, който създателят на съдържание в Twitch Никола „Niku“ Гяуров събра, за участието на България в турнира за стриймъри CEE Champions: Streamers Edition, се класира за плейофите на състезанието, с убедителна игра.

Водещият на A1 Gaming League и съотобрниците му, сред които някои от най-добрите български CS2 състезатели в момента, спечелиха 4 от 5-те си мача в груповата фаза и записаха равенство в другия си двубой. „Niku“, Християн „REDSTAR“ Пиронков, Георги „SHiPZ“ Григоров, Дейвид „h4rn“ Бенчев и Алекс „Rainwaker“ Петров не допуснаха поражение от сборните отбори на Унгария, Румъния, Словакия, Чехия и Украйна.

Единствено украинският тим на Кирил „SlaxerCast“ Вернудин не допусна поражение от българския суперотбор, след вълнуващо равенство на Inferno. Така „Niku“ и отбора на България вече са на полуфинал, където ще играят срещу Team REDY, който разгромиха с 13:5 във втория си мач от групата.

Голямата награда на турнира е 10 хил. долара за стриймърите-победители, а те ще получат и още 15 хил., които да споделят със зрителите и феновете си, под формата на giveaway-и.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини