Черният пазар за руни срива икономиката на Elden Ring!

Бизнесът си е бизнес, а Elden Ring е поредната игра, която бива използвана за търговия в една от най-големите световни платформи – eBay. Бързо търсене в сайта ни разкрива стотици обяви, предлагащи милиони руни за суми, започващи от $10 до $25, като офертите могат да достигнат и до няколкостотин долара.

На всичко отгоре изглежда, че вече има продадени няколкостотин обяви, а тендецията това да продължи се засилва с всеки изминал ден. Тъй като няма начин директно да изпращате руни от един акаунт към друг в Elden Ring, тези сделки на сивия пазар се явяват чудесна алтернатива за някои хора.

eldenring-black-market

Продавачът определя време и място, призовава купувача в своя свят като кооперативен партньор, пуска уговорения брой руни на земята, за да ги вземе купувачът, и двамата се разделят.

Важното в случая е, че това се брои за измама и за нарушаване правилата на Общите условия на играта Elden Ring. Играчите, които участват в тези незаконни сделки, дават възможността на FromSoftware да изтрие портфейла им с руни, да спре акаунта или дори да наложи перманентен бан.

Ние, разбира се, не одобряваме подобен род „сделки“, тъй като те развалят общата еуфория, настроение и идея на играта. По-добре е човек да поиграе, да се наслади и да постигне прогрес в играта, която в момента можем да класифицираме като тотален хит на пазара.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини