Complexity е на път да придобие целия състав на Copenhagen Flames!

По последна информация в CS:GO средите се спекулира, че Complexity е в напреднали преговори за придобиването на играчите от състава на датския CS:GO отбор – Copenhagen Flames. Информацията е подкрепена още и от докладите на Jaxon и Esports Fire.

Copenhagen Flames обмисля варианти за своя отбор още средата на октомври, малко преди провеждането на PGL Stockholm Major. Изцяло датският състав се класира за най-престижния Counter-Strike-турнир, побеждавайки топ отбори като Heroic, BIG, Astralis и FaZe, а освен това почти стигна и до плейофите.

col-na

Както Jaxon, така и Esports Fire съобщават, че откакто Major турнирът приключи в началото на ноември, множество организации са се обърнали към Copenhagen Flames с желанието да подпишат с настоящия им състав, а Complexity се очертава като фаворит в придобиването им.

Организацията е без адекватен CS:GO тим в момента, след като се раздели с Kristian “k0nfig” Wienecke, Valentin “poizon” Vasilev и Benjamin “blameF” Bremer през октомври, а освен това продаде Patrick “es3tag” Hansen на Ninjas in Pyjamas, трансферира Justin “jks” Savage, а Marcelo “coldzera” David напусна след изтичането на договора му.

Ако Complexity завърши това придобиване през следващите седмици ще разполага с отбор от Топ 15 в света, на който липсва само треньор. Бившият капитан на Copenhagen Flames – Faruk Pita – се присъедини към Dignitas в края на ноември, за да се събере отново с Patrick “f0rest” Lindberg, Adam Friberg и Jonas “Lekr0” Olofsson.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини