Liquid остави като резерви „FalleN“, „Stewie2K“ и „Grim“!

Професионалните CS:GO състезатели Gabriel “FalleN” Toledo, Jake “Stewie2K” Yip и Michael “Grim” Wince вече не са част от активния отбор на Team Liquid. Новината бе обявена вчера във видео от генералният мениджър на организацията Стив Перино.

Рокадите в организацията идват точно след множеството слухове напоследък, че Liquid ще реконструира състава си за 2022 г. Моралът и самочувствието на отбора удари дъното, след като момчетата не успяха да се класират за плейофите на PGL Stockholm Major в началото на ноември и изиграха последните турнири за годината – BLAST Premier Fall Final, IEM Winter и BLAST Premier World Final — без да тренират заедно.

liquid

Перино заяви още, че Liquid ще предостави повече информация в социалните си мрежи през следващите седмици.

От тримата играчи на скамейката, „Stewie2K“ беше най-дълго с отбора. Шампионът от ELEAGUE Boston Major се присъедини към организацията през декември 2018 г. и изигра важна роля в победната серия на отбора през първата част на 2019 г. Северноамериканците спечелиха IEM Sydney, DreamHack Masters Dallas, ESL Pro League Season 9 и ESL One Cologne последователно, което им даде титлата от Intel Grand Slam за Сезон 2.

Michael “Grim” Wince, от друга страна, пристигна в Liquid през август 2020 г., за да замени “nitr0”, който премина към VALORANT. Единственото събитие, което спечели, беше cs_summit eight през май 2021 г., както и „FalleN„, който се присъедини през януари 2021 г., за да замени “Twistzz”.

По последни слухове се съобщава, че Liquid се събира отново с „nitr0„, “shox” и “oSee”. Тримата ще си партнират с Джонатан “EliGE” Яблоновски и Кийт “NAF” Маркович, двамата останали играчи от стария състав.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини