„Cook Serve Delicious 3“ е следващата безплатна игра в Epic Games Store!

Всяка седмица Epic Games предлага различни игри за играчи, които да изтеглят безплатно от своя магазин. От 11 август феновете на готвенето могат да очакват Cook Serve Delicious 3 да се присъедини към списъка с безплатни игри. Дотогава пък (11 август), ще можете да грабнете Unrailed също безплатно.

Cook Serve Delicious 3 е стратегическа игра за менажиране на кухня, следваща сходните класики в жанра, като „Cooking Mama“ и „blazed“. Това, разбира се, е третата част от трилогията, която значително разширява първоначалните две, за да донесе възможно най-доброто изживяване на почитателите си.

И докато първите две игри определят местоположението на действията в ресторант, третата игра извежда играчите на открития път. Наскоро пожар изгаря ресторанта, който сте обитавали в Cook Serve Delicious 1 и 2, което означава, че всички отивате на пътешествие с камион за храна (food truck).

cookdelicious3

Можете да преживеете приблизително 10-минутни „дни“, докато посещавате множество спирки, готвейки за местното население. Тогава започва хаосът. Таймерът отброява наобратно, докато трескаво се движите из камиона, допълвайки запасите, нарязвайки продуктите и готвейки каквото местните са си поръчали.

Всеки хранителен продукт, който приготвяте в Cook Serve Delicious 3, идва с оценка на трудност и цена. Колкото по-трудно е да се направи ястието, толкова по-възнаграждаващо е след завършването му. Има и Chilled Mode, който позволява по-спокоен геймплей подход, като напълно премахва таймера.

Играчите ще могат да надграждат и своя камион между готвенето, тъй като всеки започва с много малък брой продукти и превозно средство без функции. Разбира се, до края на пътуването можете да имате един чудесен Food Truck, с всички екстри, светлини и звуци.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини