Преговорите между „Boombl4“ и G2.Esports пропаднаха!

Бившият Major-шампион – Кирил „Boombl4“ Михайлов – потвърди, че преговорите за присъединяване към CS:GO-отбора на G2 Esports са се провалили, а руският професионалист търси следващата си дестинация след Na`Vi.

След внезапното му отстраняване от украинската организация в края на май, 23-годишният играч изпрати оферти към множество тимове, за да види към кого ще се присъедини до края на 2022 г. Не след дълго слуховете за възможно преминаване в G2 се появиха на преден план.

Взаимният интерес между „Boombl4“ и организацията обаче са пропаднали, след като и двете страни не са успели да постигнат сделка, която да ги удовлетвори.

Бившият IGL на Na`Vi хвърли повече светлина върху преговорите и разкри, че той наистина е преговарял с главния изпълнителен директор на G2„ocelote“ – преди разговите да достигнат до задънена улица.

boombl4

„Имаше много условия около преместването в друга държава, различни данъци, други системи. Бих искал да остана в Русия засега. Не става въпрос за любовта ми към страната или нещо подобно, просто не искам да напускам средата си. Извън нея се опасявам, че моят морал ще прегори бързо и няма да мога да възстановя тази енергия никъде другаде.“

/“Boombl4″/

Boombl4“ по-рано изрази желанието си да продължи и музикалната си кариера, успоредно с тази в професионалния CS:GO, но първо трябва да намери пътя, който да го отведе до някоя европейска организация.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини