Дългоочакваната гласова комуникация се завърна в League of Legends: Wild Rift!

В много отношения Riot постигна успех при реализирането на League of Legends: Wild Rift. Играта се радва на популярност, но нуждите на мобилната аудитория са постоянни и изискват непрекъснат процес на развитие. Компанията вече постигна една от целите си като обяви, че внедрява гласова комуникация в играта за premade-отборите във всички поддържани региони.

Riot за първи път се опита да предостави гласовата комуникация в Patch 2.4, която пристигна през юли 2021 г. Тогава актуализацията доведе до проблеми с производителността и различни непредвидени бъгове. Разработчиците го деактивираха скоростно, но идеята да се върне възможно най-бързо си остана на преден план.

Добрата новина е, че внедряването на гласовия чат от за League of Legends: Wild Rift вече е завършено. В съобщение, публикувано в официалния акаунт в Twitter на играта, Riot потвърди, че функцията е достъпна във всички региони.

wildriftvoice

Има и малка уловка, за съжаление, която разкри също, че техническият екип на компанията все още смята, че гласовия чат е в тестови период, а не напълно завършен.

Какво значи точно това – не е съвсем ясно. Вероятно въпросният „тест“ ще се извършва симетрично с използването на функцията, така че играчите да откриват сами проблемите, които все още могат да присъстват.

Очаквайте допълнителни актуализации от Riot през следващите седмици и месеци.

League of Legends: Wild Rift е достъпен за iOS и Android.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини