Dead by Daylight ще бъде безплатна в Epic Games Store от 2 до 9 декември!

Behavior Interactive’s – Dead by Daylight ще бъде следващото безплатно заглавие, предлагано от Epic Games Store. Това е доста готин подарък, тъй като играта предлага добър геймплей за жанра си. За незапознатите с нея – това е хорър заглавие, в което можете да се превърнете в сериен убиец или в опитващ се да избяга от такъв, в една безкрайна игра на котка и мишка, в която ще изпитате някои от най-големите страхове в живота си особено, когато бягате и се криете.

През петте години, откакто Behavior Interactive пусна Dead by Daylight в Steam, играта разработи доста механики, сложна мрежа от стратегии и разнообразен набор от герои, всеки от които има както силни, така и слаби страни. Този хорър се превърна в нещо много близо до League of Legends и Dota 2 по отношение на развитието си и непрекъснатата си поддръжка през годините.

dead-by-deadlight

Dead By Daylight е достойна игра дори като дисциплина в електронните спортове, а за това спомага и приятният и зловещ геймплей, в който приключението започнаха Фреди Крюгер, Ледърфейс и Майкъл Майърс.

Сложността на играта не е за подценяване, а изборът да се криеш от големия и гаден убиец или да бъдеш убиец и да се опитваш да намериш останалите жертви, предразполага за разчупен и забавен геймплей, както и за доста различни стратегии. Dead by Daylight ще се появи в Epic Games Store на 2 декември и ще бъде безплатен до 9 декември.

Заедно с него напълно безплатна ще бъде и while True: learn()/b – пъзел игра, в която трябва да използваме програмиране, за да изградим система за разпознаване на речта от котка до човек. Дори и да не ви грабне много, все пак е поредното заглавие, което идва за без пари от магазина на Epic.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини