Uncharted 5 за PS5 е в процес на разработка!

Uncharted 5 за PS5 е в процес на разработка в момента, поне според това, което беше съобщено в Twitter от ютубъра и инсайдър Foxy, който потвърди, че поредицата не е забравена, а още по-малко приключила.

Точно преди една година се появиха слухове и съмнения по отношение на това дали Uncharted 5 се разработва в студиото Sony San Diego, в което работи мистериозният екип на PlayStation Studios – все още неофициално формиран. До този момент нямаше направени съобщения дали играта ще има какво още да ни даде или спира с четвъртата си част.

uncharted-5

Всъщност единствените новости, свързани с франчайза, се въртят около разработката на Uncharted: Legacy of Thieves Collection, ремастър на Uncharted 4: A Thief’s End и Uncharted: The Lost Legacy, които ще отбележат дебюта на поредицата за PC.

Всеки, който е играл четвъртата част на Uncharted, знае, че историята, създадена от Naughty Dog имаше логичен завършек, заради което в момента не е ясно към каква нова посока и сценарий ще поеме евентуалният следващ епизод.

Разбира се, вариантите са много и все различни: можем да видим подобряване на поддържащите актьори, както се случи в гореспоменатия The Lost Legacy, или да се върнем назад към филма Uncharted с Tom Holland, за да се представи историята на младият Nathan Drake.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини