Вълна от позитивни оценки заля Cyberpunk 2077 в Steam!

Разработчиците на Cyberpunk 2077 благодариха на играчите след вълната от позитивни оценки, които играта получи на страницата си в платформата Steam. Новината идва след пост от дизайнера Павел Саско, който разкрива, че през последните няколко дни Cyberpunk 2077 е получила много положителни отзиви от нови играчи, които са избрали да я пробват, а това е направило него и екипът от разработчици много щастливи.

Тези нови играчи най-вероятно идват от Черен петък, заради който играта има 50% намаления по различните платформи. Към момента на писането на тази статия, Cyberpunk 2077 има повече от 400 000 потребителски рецензии в Steam с „предимно положителна“ оценка и над 20 000 рецензии с „много положителна оценка“.

CPUNK77

Когато „отрочето“ на CDPR стартира за първи път миналата година, то видя най-лошия си „рожден ден“, особено за конзолни устройства, поради крайната си незавършеност и множеството бъгове, по чието отстраняване компанията работи оттогава насам. Заглавието дори беше свалено от магазина на PlayStation, което предизвика вълна от коментари.

Президентът на CD ProjektАдам Кичински, обяви скоро след нелепия старт, че играта ще достигне нивото, което първоначално е трябвало да има, и че много копия от нея ще се продават по-напред във времето, когато финалният продукт е завършен. Компанията се извини и няколко пъти подред заради проблемите.

„Името Cyberpunk, която успяхме да изградим, е огромно, а игровата вселена, нейните герои и детайли имат фенове по целия свят! Вярваме, че в дългосрочен план играта ще се възприеме добре и като другите ни заглавия, тя ще се продава с години – особено след като хардуерът става все по-мощен с течение на времето и ние я подобряваме!“ – заяви още Кичински.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини