Действието в Assassin’s Creed: Rift ще се развива в Багдад!

Последната информация за следващата игра от франчайза Assassin’s Creed на Ubisoft разкри, че действието вероятно ще се развива в Багдад. Това бе потвърдено и от репортера на BloombergДжейсън Шрайер – който отговори на твърденията, направени по-рано, че следващата част ще ни пренесе в ацтекските времена.

„Следващата Assassin’s Creed игра се казва Rift, а действието ще се развива в Багдад. След това ще бъде Assassin’s Creed:Infinity, но нито една от тях няма да бъде ацтекска (тоест в Южна Америка).”

/Джейсън Шрайер/

ACRIFT

С кодовото име Rift и с участието на героя от Assassin’s Creed: Valhalla, Basim, заглавието първоначално бе планирано като разширение, преди да бъде преструктурирано в самостоятелна игра миналата година.

Rift ще бъде пуснат преди официално обявения Assassin’s Creed: Infinity, който е съвместна работа между Ubisoft Quebec (Odyssey) и Ubisoft Montreal (Origins и Valhalla).

Компанията наскоро заяви, че планира да разкрие бъдещето на франчайза си по време на специално събитие през септември. Твърди се още, че Assassin’s Creed: Infinity ще бъде масивна онлайн игра, развиваща се през множество исторически периоди.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини