Diablo Immortal стартира след 2 дни! Ето и малко повече информация за играта!

Blizzard разкри своите планове броени дни преди рилийза на Diablo Immortal, който се очаква да стартира на 2 юни, и ако все още не сте чули, все пак ще го има и за PC, в допълнение към мобилните устройства.

Вече можете да заредите дългоочакваното заглавие в Battle.net, а докато чакате то да стане напълно достъпно, можете да разгледате предоставената полезна информация от Blizzard. Един акаунт ще може да работи както на компютър, така и на мобилни устройства.

Имайте предвид, че това е отворената бета версия, не е завършената игра, но така или иначе тя ще премине в основна скоро след този тест. Diablo Immortal е напълно безплатна, но, разбира се, ще има микротранзакции.

„Когато версията за компютър приключи с Open Beta, целият напредък и покупки, които сте направили, ще бъдат запазени!“ – заяви Blizzard.

diablo-immortal-roadmap

Ето и минималните изисквания за Diablo Immortal за компютър, където също ще има настройка на графиката „Ultra“:

 

  • Операционна система: Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 / Windows® 11 (64-битова)
  • Процесор: AMD FX-8100 или Intel Core i3
  • Графичен процесор: NVIDIA® GeForce® GTX 460, ATI Radeon™ HD 6850 или Intel® HD Graphics 530
  • Памет: 4 GB RAM
  • Поддържа се и доста широк спектър от контролери, от Xbox One контролери и различни Sony Dualshocks и DualSense, чак до геймпадовете на Logitech и контролерите Nintendo Switch Pro.

 

Можете да прочетете пълния „roadmap“ на новинарския сайт на Blizzard. Стартът ще бъде интересен, с оглед срива на репутацията на компанията през последните три години, което вероятно ще се отрази и на Diablo Immortal, който за съжаление стартира с… „Do you guys not have phones?“ 😀 

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини