Dignitas и „f0rest“ изпаднаха в немилост! Организацията обмисля трансфер на целия CS:GO отбор!

Организацията Dignitas обяви днес, че целият й CS:GO отбор ще премине в неактивен статус. Това прави всички играчи достъпни за трансфер, докато шефовете не вземат решение за бъдещето им.

„f0rest“, „friberg“, „hallzerk“, „HEAP“ и „Lekr0“ са на разположение на трансферния пазар, и въпреки че от Dignitas заявяват, че се проучват различни варианти, в които може да се включат някои тези ветерани, те могат и да бъдат продадени, за да им се даде възможност да покажат по-добра форма.

dignitas

Dignitas се завърна на европейската CS:GO сцена в началото на 2020 г., след като подписа с по-голямата част от легендарния състав на NiP, начело с „f0rest“, „friberg“, GeT_RiGhT“ и “Xizt”, преди да добави и „hallzerk“.

Организацията не успя да спечели нито един голям трофей оттогава, нито да вземе участие на някое значимо събитие. Последното разочарование беше, че не успя да се класира за PGL Major.

През следващите седмици Dignitas ще преосмисля бъдещето си в CS:GO, надявайки се да направи отбор, който може да се конкурира за трофеи, но ако това не се случи, може и да обмисли оттеглянето си.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини