Elden Ring получава своя собствена настолна игра!

Обширният свят на Lands Between в Elden Ring скоро ще бъде толкова голям, че да можете да го поставите на масата във вашия дом. Steamforged Games, компанията зад адаптациите на настолните игри на Dark Souls, Horizon Zero Dawn и Resident Evil, обяви, че работи върху настолната игра Elden Ring.

Тя ще позволи на до четирима играчи да се впуснат в огромно и разнообразно приключение, посещавайки емблематични места и пресичайки пътища с познати врагове и герои, като същевременно ще предлага и битки без зарове с босове и разнообразни противници.

Мат Харт, съосновател и главен творчески директор на Steamforged, обясни, че феновете трябва да очакват тъмен, богато реализиран настолен свят, изпълнен с мистерии и опасности, множество битки и награди.

elden-ring-board-game

Ако миниатюрата на Margit, изобразена по-горе, е някаква индикация за това какво да очаквате, когато става въпрос за дизайна на настолната игра, нещата изглеждат обещаващи.

Steamforged успя да улови Fell Omen в цялата му слава, постижение, което компанията постигна и с миниатюрите в някои от другите си адаптации, като ловците и машините, включени в Horizon Zero Dawn: The Board Game.

Все още не знаем кога Steamforged ще стартира кампанията на играта, но ако се интересувате, можете да следвате нейната страница и да се регистрирате, за да получавате известия, когато е готова.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини