Ето кога Valve ще пусне Dota 2 Battle Pass 2022!

След като Arlington Major отпадна, очите на феновете се насочиха към The International 2022 (TI). Най-престижното събитие в календара на Dota 2 ще се проведе в Сингапур тази година и играчите чакат с нетърпение, Valve да пусне TI11 Battle Pass, който ще подкара хайп-влака.

В предишни години Battle Pass-ът често ставаше достъпен от четири до пет месеца преди събитието, а тазгодишният The International 2022 е насрочен за октомври, което е с по-малко от два месеца време до турнира.

Като се има предвид, че пасът ни носи нови предизвикателства и страхотна „козметика“, това е и отличен начин играчите да бъдат ангажирани с играта. Зад забавянето обаче, може да стои добра причина.

DOTA2BATTLEPASS2022

В публикация в блог през юни компанията спомена, че е наясно, че феновете искат да играят повече Dota 2 след Световното първенство.

„За да уловим това вълнение от настоящи и завръщащи се играчи, ние структурираме Battle Pass малко по-различно тази година. Планираме да го пуснем много по-близо до събитието от обикновено, така че да може да е активен и да работи както през целия турнир, така и за значително време след това“.

/Valve/

С достатъчно съдържание, Battle Pass-ът определено може да продължи доста по-дълго от преди, но окончателното решение в крайна сметка ще бъде на Valve.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини