F1 2022 ще излезе на пазара на 1 юли тази година!

Състезателният симулатор на EAF1 – ще се завърне през юли със стартирането на F1 2022, която ще включва нови хибридни автомобили, преработени правила и F1 Life. Това ще представлява персонализиран център, който ще позволи на играчите да покажат своите коли, скинове, аксесоари и други състезателни принадлежности.

Кариерният режим на F1 2022 също се завръща с нови функции, наред с режима My Team, който позволява на играчите да стартират и управляват собствения си отбор във F1 като Newcomer, Challenger или Frontrunner . Според EA и Codemasters, обикновените шофьори могат да се възползват от новия адаптивен AI на играта и достъпните контроли и менюта, за да станат конкурентни зад волана за по-кратко време.

f1-22-image

Твърди се, че новите Broadcast и Immersive режими разширяват допълнително аспекта на симулатора, като позволяват на играчите да изберат по-реалистични или кинематографични режими за обиколки, времетраенето на колата за безопасност и спиранията в бокса. Мултиплейър състезанията ще се поддържат в разделен екран за двама играчи, докато VR шофирането ще бъде достъпно за Oculus Rift и HTC Vive.

С новите и актуализирани режими, адаптивен AI, F1 Life и разширени опции за игра, няма по-добро време за играчите да заемат местата си и да изживеят живота на пилот от F1.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини