Wrath of the Lich King пристига в World of Warcraft Classic след няколко месеца!

Blizzard Entertainment обяви второто разширение на World of Warcraft: Classic вчера, по време на живото си предаване. Феновете бяха изключително развълнувани, когато разбраха и за следващото разширение на World of Warcraft: Dragonflight, въпреки че информацията за него изтече преди около две седмици.

Новият-стар expansion за Classic е Wrath of the Lich King, като се очаква той да пристигне по някое време през тази година. Подобно на предишните версии на WoW Classic, вече знаете какво предстои във Wrath of the Lich King. Съдържанието е абсолютно същото, което помните от преди време, но с няколко малки подобрения.

wow-wrath

В случай, че имате нужда от опресняване на паметта, играчите трябва да премахнат The Lich King, който управлява от своя леден трон в Northrend. Разширението идва с няколко нови зони, които играчите да изследват, докато се насочват към кулата и самия крал.

Експанжънът също така добавя класа Death Knight, който играчите могат да създадат без предварителни условия и да започнат от Level 55. Wrath of the Lich King ще увеличи ограничението на нивото на World of Warcraft Classic до 80 и ще въведе професията Inscription. Разбира се, завръщат се и класическите подземия като Violet Hold и Culling of Stratholme, както и всички набези, които се случваха във Wrath за първи път.

World of Warcraft Classic е достъпен за настоящите абонати на World of Warcraft и актуализацията на Wrath of the Lich King ще бъде абсолютно безплатна.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини