Fall Guys става безплатна игра през следващия месец!

Fall Guys се присъединява към Fortnite и PUBG в отбора на безплатнитете игри. Mediatonic най-накрая потвърди, че неговият продукт ще стане Free-to-play през следващия месец.

Играта стартира през август 2020-та и до този момент си имаше стартова цена, но откакто Epic закупи разработчика преди година, започнаха спекулациите, че студиото ще премине към свободната опция – нещо, което е невероятно успешно при Fortnite.

fall-guys-free-to-play

Феновете ще трябва да изчакат любимата си игра да стане Free-to-play през юни, за PC и за всички конзоли в Epic Games Store, с пълна поддръжка за Cross-Play и Cross-Progression.

Всеки, който е закупил Battle Royale-a, преди да стане безплатен, ще получи безплатно DLC Legacy Pack, съдържащо редица козметични артикули, и пропуск за първия сезон.

Новият сезон ще включва купчина от нови предизвикателства и награди заедно с основни актуализации на системата за прогресия.

Също така силно се говори, че ще има и кросоувър на Fall Guys с Fortnite – въпреки че ще трябва да изчакаме и да видим дали това ще се случи.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини