„FalleN“ планира да приключи с CS:GO по някое време през 2023 година!

Кръстникът на бразилския Counter-Strike – Габриел „FalleN“ Толедо – вече прави планове за пенсиониране, както и за следващите си цели, след като приключи да играе професионално CS:GO.

31-годишният състезател в момента играе заедно със съотборниците си Фернандо „fer“ Алваренга и Линкълн „fnx“ Лау, които му помогнаха да спечели няколко големи титли през 2016 година.

„Не можете да правите едно и също нещо през целия си живот, просто не е възможно. Аз напоследък си мисля за това, какво ще се случва оттук нататък, защото скоро ще спра с професионалната игра, някъде през следващата година, година и половина – някъде там.“

/“FalleN“/

fallen

Играчът продължи да обяснява как е трудно да се вземе решение заради това колко голяма част от живота си е посветил на Counter-Strike. Бразилецът е прекарал последните 17 или 18 години от живота си в игра, а освен това е помогнал и за развитието на CS:GO сцената в Бразилия, като е давал курсове, създавал е съдържание в YouTube и е представлявал региона в международни състезания.

Разбира се, „FalleN“ ще има възможност да се пробва и като треньор, но това е сложно, защото той ще трябва да планира живота си по същия начин, както го прави като играч. Създаването на съдържание, от друга страна, изглежда по-подходящо, според него.

„Наистина харесвам стрийминга, обичам да създавам съдържание и да поддържам връзка с хората. Стриймингът е доста готин, защото бих могъл да си остана вкъщи и това е нещо, за което мисля сега. Да бъда треньор и да правя хората по-добри – също много ми харесва. Знам неща, които съм научил с годините. Това е, което направих преди много време и може би, когато приключа, ще погледна и натам.”

/“FalleN“/

Следващото предизвикателство на „FalleN“ като играч ще бъде да помогне на Imperial да се класира за IEM Rio Major, първият турнир, спонсориран от Valve в Бразилия, който ще се проведе от 31 октомври до 13 ноември.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини