Преработка на Malphite се задава на хоризонта, но не бързайте да се радвате!

Дългоочакваната актуализация на Malphite е на дневен ред, потвърди главният разработчикът на League of LegendsРайън Мирелес. Той побърза още да поясни, че преработката на героя ще изглежда малко по-различно от това, което играчите очакват.

Според Мирелес, който ръководи всички неща, свързани с геймплея на играта, всяка потенциална актуализация на Malphite вероятно ще е насочена към неговия дизайн и анимация.

Феновете тръпнат в очакване за тези промени още от далечната 2019-та година, когато първите подобни слухове се появиха в интернет пространството.

malph-rework

„Мисля че Malphite вероятно се нуждае от визуална актуализация в този момент. Неговият комплект е прост, но все пак е забавен и работи добре в играта. Хубаво е да има герои с по-лесни и разбираеми магии“.

/Райън Мирелес/

Malphite отсъства от метата в League of Legends от години, като до този момент е актуализиран само веднъж. Разработчиците заявиха още, че този вид актуализация ще доближи шампиона до съвременните очаквания и ще гарантира, че той се вписва в текущите стандарти за изкуство и визуализация.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини