Fnatic подписа с „poizon“ за пробен период, „Peppzor“ също остава в основния състав!

Fnatic предостави актуализирания си състав вчера, само няколко дни след като отборът изненадващо се класира за плейофите на ESL Pro League Season 15, при това с няколко резерви.

Снайперистът Валентин “poizon” Василев официално се присъединява към отбора на пробен период, след като успя да постигне рейтинг от 1,17 в груповата фаза на ESL Pro League, вторият най-висок в отбора след Уилям “mezii” Merriman.

Друг състезател от академията – Peppe “Peppzor” Borak – беше повикан в първия отбор, поне за събитията през следващите няколко месеца, което включва и PGL Antwerp Major Europe Regional Major Ranking (RMR) през април.

fnatic-poizon

Fnatic се раздели с бившия си снайперист Owen “smooya” Butterfield, след като отборът беше нокаутиран на IEM Katowice през февруари. Звездата на организацията Ludvig “Brollan” Brolin също се оттегли и премина към Ninjas in Pyjamas, което беше обявено вчера.

Peppezor“ и „poizon“ изиграха ключова роля в представянето на отбора в ESL Pro League Season 15, дори без да тренират твърде много с останалите си съотборници.

Наложи се състават да използва и 17-годишния играч Mattias “Banjo” Kivistö от академията на мястото на Freddy “KRIMZ” Johansson, който даде положителна проба за COVID-19.

Плейофите на ESL Pro League Season 15 ще започнат на 5 април с осминафинал, в който Fnatic ще се бори за място на четвъртфиналите.

KRIMZ“ най-вероятно ще бъде здрав дотогава и се очаква да заеме мястото на „Banjo“.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини